top of page

Sälekaihtimet

SOLAR handy -sälekaihdin on markkinoiden eniten myyty integroitu sälekaihdin. Sen mekanismi on kokonaan ikkunan puitteen takana näkymättömissä, eikä puitteen pinnassa ole kuin kaksi nuppia: toinen kääntöä, toinen nostoa varten. 
SOLAR handy -sälekaihtimista on kehitetty monta eri tyyppiä markkinoilla olevien lukuisten eri ikkunatyyppien vuoksi. 
SOLAR -sälekaihtimen saa sovitettua mihin tahansa ikkunaan: kiinteisiin ikkunoihin saa pintasälekaihtimet, oviin vaijeriohjatut ovikaihtimet tai erikoisesti oviin tarkoitetun handy TOP -mallin.

Ikkunan ei tarvitse olla suorakulmainen sälekaihdinta varten. Myös vinoihin, kaareviin ja pyöreisiin ikkunohin saa sälekaihtimet. SOLAR-tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

Solar- sälekaihtimilla on 5 vuoden täystakuu

Toimitusnopeus: Kaikkien vakiosälekaihtimien toimitusaika on seitsämän työpäivää.

Solar Handy-sälekaihtimelle CE-merkki ainoana markkinoilla.

Solar Handy -sälekaihtimelle on tehty kevään 2012 aikana mittavat testit tuotestandardin EN 13120 vaatimusten mukaisesti. Testeihin kuului mm. käyttövoima, kestävyys, korroosio sekä monia muita tekijöitä. Solar handy ylitti standardin vaatimukset kirkkaasti.

SOLAR Handy on ylivoimaisesti markkinoiden kätevin kaihdin.

- mekanismi puitteen takana piilossa - kaihdin auki/kiinni vain nuppia kiertämällä - nuppien värit: valk, beige, harmaa, rusk. - edullinen ja kestävä - SOLAR Handy on kaikenkaikkiaan tyylikäs ja moderni

Solar Handy on ainoa sälekaihdin, joka täyttää tutkitusti A-energialuokan ikkunoiden vaatimukset. Solar Handy testattiin marraskuussa 2011 VTT:llä. Testeissä todettiin että ikkuna, johon on asennettu Solar Handy - sälekaihdin, täyttää kirkkaasti A-energialuokan ikkunan tiukat tiiveysvaatimukset.

SOLAR - love the sun.

bottom of page